Изберете страница

Днес в Областна администрация – Варна се състоя церемония по връчване на най-високото почетно отличие „Неофит Рилски“ на Министерство на образованието, научи Moreto.net.

Десет изявени директори на училища и преподаватели от град Варна получиха почетното звание за дългогодишна, цялостна високопрофесионална трудова дейност в системата на народната просвета.

Областният управител на Варна Благомир Коцев и Ирена Радева, началник на РУО – Варна, връчиха високите отличия на директорите на ОУ „Панайот Волов“ – Йорданка Маринова, I ОУ “Св. Княз Борис I“ – Ирина Петрова, Професионална гимназия по текстил и моден дизайн – инж. Людмила Начева и на заслужили учители от детските градини и училища на територията на област Варна.

Областният управител изказа своята благодарност за професонализма и нестихващата всеотдайност на наградените, пожела им здраве, самочувствие и още по-големи успехи в просветното им дело, да бъдат горди със своята профисия.

На всички деца по случай 1 юни той пожела щастливо и безгрижно детство, много усмивки и сбъдване на всички детски мечти. Музикален поздрав към присъстващите отправиха и ученици от НУИ „Добри Христов“ Варна.

Източник: moreto.net

 

Сподели в